úterý 20. srpna 2013

ŽIJU!

Milé čtenářky, milí (milý) čtenáři,
děkuji za péči věnovanou mé nedůležité osobě. Naprosto neskromně si budu myslet, že jste se o mě báli, namísto kruté a zraňující pravdy, že jste se chtěli zase zasmát nějakému tomu cizímu, potažmo mému, neštěstí.

Všichni žijeme, jsme zdrávi a řádně vydovolenkovaní, leč není kdy si v klidu sednout k netu a všechno to ze sebe vysypat. Na prázdniny jsem si sebou sice do kufříku zabalila knihu, laptop a pletení, ale tam taky tyto předměty zůstaly. Dost dobře mi není jasné, co jsem celou dovolenou vyváděla, jen zpětně můžu říct, že jsem si to fakt hodně užila.

...
a teď na mě zase někdo křičí, že chce nakrmit, přebalit nebo převléct poblinkané body. Musím letět. Brzo něco stvořím. Doufám.
PP
...

8 komentářů:

  1. ...tak to jsem si fakt oddychla. Ale už nikdy takové věci nedělej.

    OdpovědětVymazat
  2. No hurá, už jsem měla strach ... jsem prostě předpos...á

    OdpovědětVymazat
  3. Já se přiznám, že jsem se chtěla zasmát :-) Ale ne cizímu neštěstí, nýbrž tomu, jak vtipně podáváte peripetie života.

    OdpovědětVymazat
  4. Huráá,také jsem si odfoukla...Už se těším na další počtení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznávám taktéž, že jsem se chtěla zasmát, ale ne neštěstí, ale u toho Vašeho úžasného psaní s nadhledem. Postupem času jsem se však začala bát. Takhle dlouhou neohlášenou pauzu nám prosím už nedělejte. =o)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se přidávám k místním stresorkám :-) Těším se na Vaše psaní a jsem ráda, že jste všichni v pořádku!

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem se nestresovala a pevně jsem věřila, že se máte tak dobře, že nestíháte psát. Kterou knihu jste si přibalila?

    OdpovědětVymazat

Poslední

 7. prosince 2021 v 19 hodin a 50 minut narostla našemu Matýskovi křídla.