neděle 16. ledna 2011

Můj milý Matýsku

   Nevím, jestli si tenhle dopis vůbec kdy přečteš. Jsi ještě maličký, jsou Ti pouhé čtyři roky a zatím to neumíš. Jsem Tvoje maminka, na kterou máš teď možná trochu vztek, protože s Tebou není doma, nechystá Ti snídani a nevodí Tě do školky. Ale věř mi, že tohle všechno bych moc ráda dělala, kdybych jen trochu mohla. Co Ti v tuhle chvíli mohu slíbit je, že se budu moc snažit vrátit se k Tobě a tátovi co nejdříve. Stýská se mi po vás, kluci moji.

   Včera mi od Tvého tatínka přišla nádherná zpráva. Chci si ji pamatovat napořád, a pokud tento dopis čteš, chci, abys Ty nikdy nezapomněl, jak jsme na Tebe byli vždycky pyšní.

   "Naše miminko má novinky: když se pořádně chytí za stříšku kočárku, nadzvedne se do vzduchu. Když taťka zaťuká na okno balkónu, tak tam vešel těmi dveřmi u televize. Když se zmáčkne kupa tlačítek na ovladači, obrázky můžou zmizet. Když se ťapká do kopce, je to větší makačka než zpátky. Natáhnutí ručiček nestačí, k ohrádce se musí doplazit. Když se udělá hmmm, taťka to možná pobere a dá napít. Tahat za záclony ve školce se nevyplácí. Když prší, tak jsme mokrej Matýsek. Okno se nedá prorazit ručičkou, ani prokousnout, a i když není vidět, určitě tam je. Naše miminko je chápavé a zkoumavé a zvládá víc věcí najednou - jakoukoliv jinou a cucání palečku. "

   Jsi náš šikovný chlapec a oba doufáme, že i když vyrosteš a tatínek už Ti nebude moci říkat miminko, zůstaneš pořád ten veselý, skvělý a usměvavý kluk.

Mám Tě moc ráda
Máma

5 komentářů:

  1. Moc Vám přeji, ať už jste s těmi svými úžasnými chlapy doma!!!!! A Matýskovi pokroky vidíte na vlastní oči!

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, tak zase budeme mít k obědu něco s cibulí...jen tak se dá doma vysvětlit, proč mám slzavé oči...Potvoro :)Kdo to má pořád loupat?

    OdpovědětVymazat
  3. Kde se tady delaj srdicka??? <3 <3 <3

    OdpovědětVymazat
  4. Maty tě má taky rád, proto podniká všechny ty úžasné věci, aby ti teď, když to potřebuješ, udělal radost. Za J. mluvit nebudu, ten ti to řekne sám.

    OdpovědětVymazat
  5. Ale,sakryš,nejraději bych dala Matýska do auta a přivezla ho k Vám do bělostné postele,to by jste si chrupkali spolu,ale Matula ví,že už bude mamka brzo doma a budou spolu chrupkat třeba pod puntíkovanou,,jo,jo,už se nemůže dočkat

    OdpovědětVymazat

Poslední

 7. prosince 2021 v 19 hodin a 50 minut narostla našemu Matýskovi křídla.